h1

Mistä on kysymys?

Mitä?

Olen perustamassa Kaakkois-Aasia -biotooppiakvaariota. Sen ideana on, että kaikki kalat ja kasvit tulevat samalta alueelta, eli tässä tapauksessa Kaakkois-Aasiasta. Tämä blogi kertoo ko. akvaarion perustamisesta (ja mahdollisesti myöhemmin tulevista muista akvaarioista…)

Miksi?

Meillä on koti-kotona ollut aina akvaarioita. Kotoa pois muutettuani päätin, ettei minun huusholliini IKINÄ tule akvaariota. 10 vuodessa akvaarioharrastus on kuitenkin muuttunut paljon ja ymmärretään esim. paljon paremmin, miten akvaariota oikeasti tulisi hoitaa (ei esim. enää rankkoja akvaarion ”kokopesuja” kerran vuotteen). Muutama tuttuni hankki hiljattain akvaarion ja siitä se ajatus minullakin sitten lähti…

Blogia pidän päiväkirjanomaisesti, jotta voin myöhemmin tarkastella, mitä tapahtui ja milloin. Kiva, jos muitakin lukijoita kiinnostaa akvaarioni tuunaaminen!

Kuka?

Kirjoittaja on 27-vuotias helsinkiläisnainen, jonka perheeseen kuuluu kalasopan lisäksi avomies ja kaksi koiraa. Muina harrastuksina ovat koirien ja normaalin työssäkäynnin lisäksi kamppailulajit ja opiskelu.

Mainokset
%d bloggers like this: